Op donderdag 19 maart jl. was het zover. Burgemeester Karen Heerschop verrichtte de officiële starthandeling voor de bouw van 9 eengezinswoningen in project Waterrijk in Oosthuizen. Heerschop sloeg de 1e paal in aanwezigheid van de enthousiaste kopers, ontwikkelaar BPD en aannemer KBK.

Mede door de realisatie van de 9 rijwoningen wordt het 2e cluster woningen in het plan Waterrijk afgerond. In december 2014 is een start gemaakt met de civiele bouwwerkzaamheden van de nabij gelegen MFA (Multifunctionele Accommodatie) welke onder andere onderdak gaat bieden aan basisschool Het Kraaiennest, een peuterspeelzaal en een cultureel centrum.  BPD treft inmiddels de voorbereidingen voor de  woningbouwontwikkeling van de volgende fase.

Start bouw Waterrijk

De woningen

De verkoop van de 9 woningen uit de 1e fase is in 2014 gestart. De kopers komen uit een groot gebied rondom Oosthuizen. Er zijn nog 4 eengezinswoningen in fase 1B te koop.

De oplevering van de 1e woningen van plan Waterrijk staat 1e kwartaal 2016 gepland. Interesse? Neem contact op met één van de verkopende makelaars voor meer informatie.

1e paal Waterrijk fase 1B
Belangstellenden 1e paal Waterrijk 1B
1e paal Waterrijk fase 1B
  Contact met een makelaar
  Bekijk de beschikbare woningen