Bestemmingsplan Waterrijk goedgekeurd, en nu?

17 maart '23

Goed nieuws! De gemeenteraad heeft onlangs het bestemmingsplan voor Waterrijk vastgesteld. Een belangrijke stap richting de verkoop van Waterrijk fase 3B. Benieuwd hoe het nu verder gaat? Lees dan snel verder.

Planning start verkoop

Na maanden van voorbereiding is er goed nieuws. Het ontwerp bestemmingsplan is in maart 2021 ingediend bij de gemeente en gepubliceerd. De gemeenteraad heeft het ontwerp bestemmingsplan in behandeling genomen en deze is inmiddels vastgesteld. Dit betekent dat we een stap dichterbij de verkoop van de woningen in Fase 3B zijn. Achter de schermen wordt er dan ook druk gewerkt om alle informatie compleet te maken zodat we nog voor de zomer in verkoop kunnen.

Verkoop in 2 fases

De 40 woningen in Waterrijk fase 3B worden opgedeeld in 2 fases. We starten met de verkoop van 25 woningen en 3 kavels in fase 3B1. De verkoop start naar verwachting in mei. Na de verkoop van de woningen in fase 3B1 volgt fase 3B2. Deze bestaat uit 15 woningen. Wanneer de verkoop van deze fase start is op dit moment nog niet bekend. Op de kavelkaart kun je zien hoe het plan is opgedeeld. 

image alt

Woningaanbod

In Waterrijk komen in totaal 40 woningen en 3 kavels. Het gaat hier, net als bij de vorige fase, om rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi bungalows. Qua kleurstelling en indeling zijn er bij de architect in deze fase meerdere varianten van de tekentafel gekomen, maar dan uiteraard wel in die prachtige authentieke Oudhollandse stijl van deze regio. Bekijk bij het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is. Meer details over de woningen, zoals de verkavelingskaart, de beelden en definitieve plattegronden volgen binnenkort.

Let op: dit zijn de schetsontwerpen van de architect, de definitieve artist impressions volgen zo snel mogelijk.

Bekijk de woningen

Interesse? Meld je aan!

Wil je een woning bemachtigen in Waterrijk? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriet woningtype. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het woningaanbod