Bestemmingsplan Waterrijk goedgekeurd, en nu?

17 maart '23

Goed nieuws! De gemeenteraad heeft onlangs het bestemmingsplan voor Waterrijk goedgekeurd. Een belangrijke stap richting de verkoop van de 40 woningen in fase 3B. Dit betekent concreet dat de verkoop binnenkort start. Wanneer? Dat lees je hier.

Planning start verkoop Waterrijk fase 3B

Na maanden van voorbereiding is er goed nieuws. Na de inzageperiode heeft de gemeenteraad een beslissing genomen over het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan voor Waterrijk is goedgekeurd. Dit betekent dat de verkoop van de 40 woningen in Fase 3B nu officieel door gaat. Achter de schermen wordt er druk gewerkt om alle informatie compleet te maken zodat we op korte termijn in verkoop kunnen. Op dit moment is de planning dat de verkoop in mei van dit jaar start.

image alt

Woningaanbod fase 3B

In fase 3B in Waterrijk komen in totaal 40 woningen. Het gaat hier, net als bij de vorige fase, om rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi bungalows. Qua kleurstelling en indeling zijn er bij de architect in deze fase meerdere varianten van de tekentafel gekomen, maar dan uiteraard wel in die prachtige authentieke Oudhollandse stijl van deze regio. Bekijk bij het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is. Meer details over de woningen, zoals de verkavelingskaart, de beelden en definitieve plattegronden volgen binnenkort.

Let op: dit zijn de schetsontwerpen van de architect, de definitieve artist impressions volgen zo snel mogelijk.

Bekijk de woningen

Interesse? Meld je aan!

Wil je een woning bemachtigen in Waterrijk? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriet woningtype. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het woningaanbod