Hoe gaat het met de verkoop van Waterrijk?

22 juni '21

De verkoop van de 42 woningen in Oosthuizen is in volle gang en het gaat echt razendsnel. Al 83% van de woningen is verkocht. Dat betekent dat we de verkoopdrempel van 70% ruim hebben bereikt!

image alt

83% verkocht

Op dit moment zijn er in totaal 35 woningen verkocht, zijn er 3 tekenafspraken gepland en staan er 4 opties genoteerd. Dit allemaal binnen 6 weken na de start verkoopdatum! Nu er 83% van de woningen verkocht is, is er aan één van de opschortende voorwaarden voldaan. Dit betekent een stapje dichterbij de bouw. Het is nu nog wachten tot de omgevingsvergunning onherroepelijk is en de grond bouwrijp is. Wanneer er ook aan deze voorwaarden is voldaan ontvang je van ons de Hoerabrief. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden. Dit is naar verwachting al dit najaar!

Bekijk de planning

Bouwvakantie

Van maandag 26 juli t/m vrijdag 20 augustus 2021 is aannemer J. Th. Kuin BV gesloten. In deze periode reageren zij niet op telefoontjes of mails. Maandag 23 augustus hervatten zij de werkzaamheden en staan ze weer voor je klaar om vragen te beantwoorden.

BPD ontwikkeling en aannemer J. Th. Kuin BV wenst alle kopers alvast een hele fijne zomervakantie toe!

Hoe werkt dat eigenlijk? Een kavel kopen
Zijn er woningen vrij? Bekijk de beschikbaarheid